piektdiena, 2016. gada 18. marts

Pirms pirmās tikšanās...


Nē...Mēs vēl neesam kļuvuši par audžuģimeni...Mēs tikai rīt brauksim iepazīties ar suņu treneri Zaigu. pagaidām ir tāds uztraukums - kas mūs sagaida? Ir pēdējais brīdis visu apdomāt un, iespējams, atteikties. Dzīve bez suņa ļoti izlutina- Tev nevajag celties agri no rīta, Tav nevajag iet ārā jebkuros laika apstākļos, tev nevaja uzņemties atbildību...Bet dzīve bez suņa ir garlaicīga un man liekas, ka mēs esam gatavi sunim!

Atkāpšos vēl nedaudz atpakaļ...

Kā mēs to izdomājām?

Mums agrāk jau bija suns. Tas bija brīnišķīgs un bezgalīgi mīļš Bernes ganu suns vārdā Fedja. Tik labsirdīgu un paklausīgu suni es vēl nebiju sastapusi savā dzīvē. Vīrs pielika pietiekami daudz pūles un izaudzināja suni tā, ka ar viņu varēja staigāt bez pavadas... Jā, jā...mazu bērnu vecāki to, iespējams, nosodīs, bet Fedja nekad nevienam neuzbruktu - viņš zināja komandu "blakus" un pilsētā mierīgi gāja pie kājas, savukārt, mežā dauzijās kā traks. Diemžēl viņam bija problēma ar priekšējām ķepiņām, kas ar katru gadu palika arvien smagāka un smagāka, līdz pēc kādas nopietnas traumas mēs nolēmām tam pielikt punktu un Fedju iemidzināt. Viņam bija 5 gadi un mēs joprojām atceramies mūs pirmo kopīgo suņuku.

Tagad jau 2 gadus dzīvojam bez suņa. Jā! Esam riktīgi izlutinājušies un savu suni ņemt nesteidzamies :) Līdz ar to sākām lūkoties pēc alternatīvā varianta.

Par suņiem-pavadoņiem uzzināju internetā. Izpētot dažas mājaslapas, es atradu informāciju, ka tiek meklēti brīvprātīgie, kas gatavi uzņemties audžuģimenes lomu. Aprunājāmies ar vīru un uzrakstijām Zaigai! Drīz saņēmām atbildi, ka pašlaik kucēnu nav, bet mūs ņems vērā! Ideāli! Ieplānojām 27.aprīlī piedalīties neredzīgo dienas pasākumā! Un tad ...pēkšņi!! 2016.gada 12.martā es saņēmu ziņu no Zaigas: "Vai Jūs būtu gatavi uzņemties rūpes par melnu labradora kucēnu jau no 22.marta?". Tas bija ļoti satraucoši! Zvanīju vīram un informēju par jaunumiem! Viņš priecīgs! Sarunājām tikšanos!

Un nu...jau rīt brauksim iepazīties ar Zaigu, izrunāt visus sīkumus...un tad...varbūt...



 




 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru