svētdiena, 2016. gada 27. marts

Aktīvas dienas

Es zināju, ka dienas būs aktīvas, bet mūsu dienas režīms pārspēj visu ko gaidīju :)
Nezināju, ka man tik svarīgi būs no rīta izskriet ārā :) Šonakt bija pirmā nakts bez peļķes, bet es nepaspēju...kamēr vilku botas- liela rīta peļķe bija uz grīdas :) Nu neko darīt- nākamreiz skriešu čībās un pidžambiksēs. Neveiksmes sarūgtina, bet ir arī pozitīvas lietas:
1) Izskatās, ka kuņģis sāk pielāgoties jaunam režīmam- šodien vairs nevēma. Nokārtojās arī . Tā kā barojam pareizi. Biežāk dodu kefīru- izskatās, ka tas palīdz sagremot pārējo.
2) Pirmā pavisam mierīga nakts :) Reāli- aizmigu 22.00 un pamodos 6.30. Ideāli :)
3) Labi klausam ārā- skrien kad sauc. Izskatās, ka sāk atpazīt mūs kā savējos. Pie citiem iet, bet ātri atgriežās atpakaļ.
4) Seko rokai ar barību- nav problēmas ar vadīšanu.
5) Saprot vārdu nē!
6) Ja ejam kaut kur un rokā ir gardums- nepievērš uzmanību nekam- tikai gardumam!
7) Pati pēc komandas iekāpa mašīnā!!

No negatīvā:
1) Aizskrēja pakaļ kaķim!! Tā kā bija bez pavadas- nevarējām apturēt šo pasākumu. Nu nekas- pēc sauciena atgriezās. Kaķi liekas intetesanti. Īpaši ja bēg!
2) Sabiedēja špics! Lika ierāpties zem mašīnas (zem mūsējās, mežā- nebija bīstami). Ātri izlīda- agresijas nebija.
3) Apčurāja savu paklājiņu!!

Kopumā viss ļoti labi. Ir ļoti pacietīga- var ilgi koncentrēt uzmanību. Šorīt braucām cept šašlikus- uzvedās ideāli! Sēdēja saulītē, pie uguns nelīda, ēdienu neprasīja.
Pa šo laiku bijām arī divos veikalos un Kauguru centrā, gājām ciemos. Ja kaut kur sēžam- viņa mierīgi guļ, bet nepazīstamā vietā- skatās apkārt bet nebaidās. Mums ļoti interesanti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru